Κανόνες υγιεινής κατά τη διαχείριση των τροφίμων σε οικιακό επίπεδο ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2 14 Απριλίου 2020 449 View(s) Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email ΑΔΑ: Ω8Κ0465ΦΥΟ-ΗΔΤ – Κανόνες υγιεινής κατά τη διαχείριση των τροφίμων σε οικιακό επίπεδο ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2
Εφαρμογή του Συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης (Σ.Η.Σ.) σε πολίτες τρίτων χωρών και Ευρωπαίους πολίτες 26 Ιουλίου, 2024
Υπ. Υγείας-Τροποποίηση της Υ.Α. “Εκπαίδευση στην ιατρική Εξειδίκευση της Επεμβατικής Καρδιολογίας” (κατάργηση ηλικιακού ορίου) 16 Ιουλίου, 2024
Υπουργείο Υγείας: Πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα 11 Ιουνίου, 2024
Υπ. Υγείας: Διευκρινίσεις σχετικά με μηδενική συμμετοχή δικαιούχων προγράμματος «ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ» 24 Μαΐου, 2024