Κανόνες υγιεινής κατά τη διαχείριση των τροφίμων σε οικιακό επίπεδο ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2 14 Απριλίου 2020 459 View(s) Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email ΑΔΑ: Ω8Κ0465ΦΥΟ-ΗΔΤ – Κανόνες υγιεινής κατά τη διαχείριση των τροφίμων σε οικιακό επίπεδο ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2
Υπ. Υγείας: Υλοποίηση Προγραμμάτων Προσυμπτωματικού Ελέγχου (ΠΠΕ) κατά του Καρκίνου του Μαστού, του Τραχήλου της Μήτρας και του Παχέος Εντέρου 22 Ιανουαρίου, 2025
Υπ. Υγείας: Χορήγηση ιατρικών πιστοποιητικών για δερματολογικά-μολυσματικά νοσήματα προς χρήση πολιτών σε κολυμβητικές δεξαμενές 19 Δεκεμβρίου, 2024
Υπ. Υγείας: Ανάπτυξη, οργάνωση και υλοποίηση παρέμβασης του Υπουργείου Υγείας σε εθνικό επίπεδο, με θέμα: “Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας Παιδιών και Εφήβων – ΔΙΩΝΗ”, για τον παιδικό – μαθητικό πληθυσμό, για το σχολικό έτος 2023-2024 14 Νοεμβρίου, 2024
Υπουργείο Υγείας: «Οδηγίες για την Εποχική Γρίπη 2024-2025 – Αντιγριπικός Εμβολιασμός» 3 Οκτωβρίου, 2024