Κανόνες υγιεινής κατά τη διαχείριση των τροφίμων σε οικιακό επίπεδο ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2 14 Απριλίου 2020 448 View(s) Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email ΑΔΑ: Ω8Κ0465ΦΥΟ-ΗΔΤ – Κανόνες υγιεινής κατά τη διαχείριση των τροφίμων σε οικιακό επίπεδο ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2
Υπουργείο Υγείας: Πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα 11 Ιουνίου, 2024
Υπ. Υγείας: Διευκρινίσεις σχετικά με μηδενική συμμετοχή δικαιούχων προγράμματος «ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ» 24 Μαΐου, 2024
Εγκύκλιος Υπ. Υγείας: Προστασία της Δημόσιας Υγείας στην περίπτωση μεταφοράς αφρικανικής σκόνης (και υπενθύμιση 15/5/2024) 16 Μαΐου, 2024
Υπ. Υγείας: Άρση των έκτακτων υγειονομικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας κατά της Covid-19 30 Απριλίου, 2024
Εγκύκλιος Υπουργείου Υγείας με θέμα: Μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τη νόσο των λεγεωναρίων. 25 Απριλίου, 2024