Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Επιστημονική Συνάντηση «Η Ρευματολογία στην Ιατρική Κοινότητα»

14 Οκτωβρίου 2023

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι Το Ρευματολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας», σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Εφαρμογών Πληροφορικής Υγείας (ΕΕΜΕΠΥ), σταθερά προσανατολισμένο στην προσπάθεια αλληλοενημέρωσης με τους ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, διοργανώνει για πέμπτη χρονιά την επιστημονική συνάντηση «Η Ρευματολογία στην Ιατρική Κοινότητα» με θέμα «Νεφρός και Ρευματικά Νοσήματα». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 14 Οκτώβρη 2023, στην Πάτρα, στην Αγορά Αργύρη.

Οι ασθενείς με συστηματικά ρευματικά νοσήματα εμφανίζουν συχνά προσβολή του νεφρού, που επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα της ζωής τους και τους οδηγεί σε αυξημένη νοσηρότητα και θνησιμότητα. Στόχος της ημερίδας είναι η γόνιμη ανταλλαγή επιστημονικής γνώσης και εμπειρίας μεταξύ των ιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων, στους οποίους απευθύνονται οι ρευματοπαθείς με νεφρική προσβολή. Θα συζητηθούν πρακτικά θέματα που αφορούν στην έγκαιρη διάγνωση, την εκτίμηση της σοβαρότητας της προσβολής των νεφρών, καθώς και τις πρόσφατες θεραπευτικές εξελίξεις, παράγοντες που συμβάλλουν στην βελτίωση της πρόγνωσης και την αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης των ρευματοπαθών με νεφρική προσβολή.

Μια ομάδα από έμπειρους ομιλητές, με διαλέξεις και παρουσιάσεις επιλεγμένων περιστατικών, αλλά και η δική σας διαδραστική συμμετοχή εγγυώνται την επιτυχία της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση
Π. Ε. Γεωργίου
Ρευματολόγος

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Οκτωβρίου 2023
Ετικέτες Εκδήλωση
Ιστότοπος:
https://congressworld.gr/event/nefros-kai-reumatika-nosimata/

Διοργανωτής

Ρευματολογικό Τμήμα Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας»
Τηλέφωνο:
2613601000
Email:
info@agandreashosp.gr
Ιστότοπος:
www.agandreashosp.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Πολυχώρος «Αγορά Αργύρη»
Αγίου Ανδρέου 12
Πάτρα, 26221 Greece
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2610461740
Ιστότοπος:
http://agoraargiri.blogspot.com/